Der er sket noget vildt!!

Jeg har ryddet op i mit tøj! Alt hvad der var for stort – blev givet væk! Og alt hvad der var for lille – blev lagt ned i gen... Det interessante er at der kun er nogle få ting der er for lille nu.
En bestemt kjole – den ultimative mål kjolen... den jeg skal passe på min 40 års dag. Og ved du hvad!! Jeg kan få den over min numse nu. Jeg kan få den helt på, men jeg kan ikke lukke den helt endnu...

Så er der en top jeg har købt for 8 år siden. Dengang ville jeg passe den – og havde den som mål – ville have den på til en Depeche Mode koncert. Det kom den ikke – og det gør den heller ikke næste fredag når jeg skal til koncert med dem igen... Men den ligger der og lur mig om den ikke kommer på en dag...

Til gengæld – er der tøj jeg havde glædet mig til at komme i som er for stort... og min elskede Ilse Jakobsen kjole er for stor!! Den skal syes ind...

Elsker luksusproblemer ...

Jeg er så MEGET i synk, i harmoni med mig selv. Jeg ved jeg gør de rigtige ting – jeg har endelig fundet den gyldne vej for mig.

Jeg får til morgenmad 200 gram græsk yoghurt med en tyk mousse af 25 gram blåbær, 40 gram jordbær og 85 gram banan. Og i moussen er der blandet ind 10 gram knust hørfrø. Dette giver ca. 330 kcal.
Så får jeg ca. 300 kcal til frokost. Det kan være en salat, eller rugbrød med pålæg.
Og til aftens får jeg ca 400 kcal. – 100 gram ris, pasta eller kartofler – 125-150 gram kød eller fisk også masser af grønt...
Så får jeg mandler og frugt i løbet af dagen – som mellemmåltider.
I alt 1100-1200 kcal på en dag.
Jeg træner for ca. 5-600 kcal. Dvs. jeg har gå ture på mellem 6 og 10 km hver dag.

Jeg sprudler – har masser af energi – og vil du høre en hemmelighed? Der står nu 75 kg på min vægt. Men sig det ikke videre... Det er hemmeligt!

Om ikke så længe rejser jeg en smut til Thailand – og jeg har en veninde der har været så sød og låne mig lidt sommertøj. Jeg har kun tøj der er alt for stort. Og jeg vil simpelthen ikke købe noget nu, som med garanti er for stort til sommeren!

Jeg har ingen bikini, kun en faldskærmstrusse og en vindsejls-bh – i undertøjsskuffen er der kun en bh. Så undertøjs butikken skal lige have en visit snart.

Nu, når jeg skal ud af huset – så tager jeg tøj på punktum. Jeg prøver ikke 20 forskellige ting... nej, jeg tager mine for-store-bukser-nu på. Det er de tidligere kutten-blodcirkulations-bukser. Også hiver jeg en eller anden før-i-tiden-stram-top-nu-løs-top på. Tager makeup på – noget jeg dyrker meget nu kontra tidligere... Så kigger jeg mig i spejlet – smiler og smutter ud af døren... Vildt ik?

Jeg var med til et arrangement denne uge – hvor jeg skulle holde et 10 minutters oplæg om mit firma tebico. Jeg havde mine andre bukser på – som jeg kun kan bruge med bælte nu – ellers ligger de nede ved anklerne... Så havde jeg min faktisk nu for store habit jakke... også havde jeg en sort langærmet top på. Samt mine høje-superseje-hæle sko. Ja, også havde jeg et smykke på i guldfarve og jeg følte mig ret godt tilpas.

Normalt ville jeg stå der og have jakken på – for at beskytte mig selv. Men ved du hvad!? Jeg tog den af – og stod der – smuk, næsten slank og skøn, inspirerende og jeg forstod noget – noget meget vigtigt!

Jeg er født til at stå på en scene og inspirere andre!

Så lur mig om jeg ikke kaster mig 100 % ud i foredrags verdenen. Jeg har så meget at dele at fortælle. Jeg er ikke en lærd person – men jeg har en indsigt i mig selv – som jeg ved andre vil høre om!

I går skulle tebicophoto tage nogle billeder af en skøn kvinde der er meget meget langt hen i hendes graviditet. Så vi byggede op et lille studio her hjemme og kastede os ud i mange timers arbejde – som var ret sjovt.

Nu er denne skønne kvinde en af mine meget gode veninder, så det endte med at jeg kom til at prøve min kjole jeg havde på da jeg blev gift med min eneste ene for 5½ år siden...

Dengang havde jeg en corsage ind under... på det billede vi tog i går – hænger sadeltaskerne løst... free dive!

WOW siger jeg bare!!

med 5 ½ års mellemrum og plus kiloer og minus kiloer og sorg og alder og ja - alt hvad jeg har fortalt om...

med 5 ½ års mellemrum og plus kiloer og minus kiloer og sorg og alder og ja - alt hvad jeg har fortalt om...

Vi tog så her til morgen et billede af mig i badedragten – den evindelige badedragt, som nu er blevet mit store målebæger...

Se – nyd om du vil – men jeg ved du ikke væmmes – for jeg er smuk lige meget hvad!

Mangler nu kun 10 kilo :)

Mangler nu kun 10 kilo 🙂

Jeg har det så godt – jeg er så glad nu – jeg er Heidi – en smuk og dejlig kvinde!

Jeg hedder Heidi og jeg er smuk!

2 Responses

  1. Mr. Blake
    Søte :)

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove