EN OMMER!!

Hvis jeg kunne leve mit liv om med den viden jeg har nu – hvad ville jeg ændre?

Der er tre ting jeg ville sørge for at ændre – i IKKE prioritets rækkefølge!!

Min mammas dødsdag

Hvornår jeg mødte min eneste ene

Min ”sunde” levestil…

Jeg kunne lave det helt om. Jeg ville jo vide at vægten kom til at være et stort issue for mig. Jeg kunne leve vildt sundt – være en total helse freak og spise linser hver dag.

Jeg ville huske at smøre mig ind i fugtighedscreme hver dag – 7 gange om dagen mindst. Jeg ville bruge solcreme med høj faktor. Jeg ville aldrig nogensinde have taget det der sug af CiggY dengang da min håndboldtræner bød på en… Jeg ville også spise an avocado hver dag og spise masser af laks.

Jeg ville meditere hver morgen og om aftenen – og jeg ville drikke vand – 2,5 liter hver dag!! Drikke urtete og spise mandler og superfood og kun det!!

Jeg ville træne hver dag, yoga, pilates, svømning, løb og forskellige styrketræningsprogrammer.

Når jeg så havde gjort alt det – og der var tid tilbage i kalenderen… ville jeg være sød og rar overfor familie og venner. Lytte – hjælpe og nusse om dem alle sammen. Og var der tid til det – ville jeg arbejde og tjene penge – ikke meget, men nok til at leve.

Jeg ville vie mit liv til sundhed samt fred og ro.

Hvis jeg kunne leve mit liv om – så ville jeg sørge for at flytte til København på et helt andet tidspunkt – møde min eneste ene så tidligt som muligt – sørge for at vi blev kærester og gift og fik børn, inden alt gik galt i mit liv…
Jeg ville så nu sidde med børn eller et barn – med min eneste ene, vi ville sikkert bo i et hus med en have tæt på København, jeg ville dyrke pilates, spise sundt og være en god kone og en god mor. Vi ville rejse på ferie en gang om året – jeg ville sikkert have presset for at min eneste ene i dag havde et stort vognmandsfirma, og jeg var ansat der som sekretær…

Jeg havde også fået min mamma til at stoppe med at ryge. Allerede dengang da jeg lærte at tale… Jeg ville have afsløret for hende at jeg havde været i fremtiden – og set hende dø. Jeg ville have sørget for at hun levede så sundt så sundt – for så kunne hun stadig være her hos mig.

Men vi ved jo godt – der er konsekvenser for alle de valg vi tager i livet.

På krops-siden… Oh my god et røvkedeligt liv! Ikke få smage – sløve – leve livet. Ikke spise en lækker saftig pulled pork - burger – som er så lækker at når du sætter tænderne i den, så hører du englene synge, også lukker man af og bare nyder den perfekte ultimative kombinationen af stærk-syrlig-sød krydret mad…

På kærlighedsfronten… Jeg havde sikkert været en sød og yndig kone som bed tænderne i og ikke sagde visse elementer i mod. Jeg ville garanteret bare tage i mod alt det lort, alle de spydige bemærkninger visse personer havde sagt. For jeg om nogen ved hvad det vil sige at sætte foden i og sige: ”STOP!! NU ER DET NOK! JEG VIL IKKE FINDE MIG I MERE BULLSHIT!!”

Højst sandsynligt når jeg tænker mig om – havde vi nok været dybt ulykkelige – på randen til skilsmisse og vort barn eller børn havde sikkert været dybt kriminelle af kedsomhed…

Jeg havde sikkert startet med at ryge joints bare for ikke at eksplodere – for uanset hvordan vi vender og drejer den – så er jeg et menneske med mange følelser – og de følelser skal have luft.  Sådan er det.

Vi er her i vort liv nu – hvor vi har haft en enorm modgang – ja det er så jeg tror Karma og universet har modarbejdet vort forhold – bare for at se om det holdt… Og ved du hvad!! Det gjorde det sgu!! Det har holdt i sorg, i arv, i en finanskrise, barnløshed, hussalg, huskøb, familiefejder, vægtproblemer, depression, selvudvikling, fyringsrunder, sygdom og operationer, venskaber, uvenskaber og ja you name it!

Vort forhold er i dag så stærkt så stærkt. For vi ved at vi har hinanden, og vi er samtidig to selvstændige personer – som har et forhold baseret på en stærk kærlighed til hinanden, en tro på os to, en tillid til hinanden og en meget dyb respekt for hinanden.

Og selv om jeg tit føler at vi burde have fundet hinanden mange mange år inden vi gjorde, så vi ikke gik glip af hinanden mere end højst nødvendigt… Så var det en mening at vi først mødtes da vi gjorde. Vi mødtes da vi gjorde – for det var da vi var klare for et forhold – som kunne bygges op i modgang og medgang. Og blive et solidt fundament, som vi kan være stolte af. Og som kan føre os videre ind i den nye alder vi er ved at træde ind i nu. Den nye sjove alder der hedder fyrrerne. Hehe

Min mamma? Jo – jeg ville stadig rejse tilbage og få hende til at stoppe med at ryge, men jeg tror inderst inde ikke at det ville have ændret noget med hensyn til hvornår jeg måtte sige farvel til hende. Jeg tror det er besluttet – selve datoen, den dag vi fødes ind i denne forunderlige verden. Jeg tror at uanset om jeg havde blevet ved med at rejse tilbage og ændre på de faktorer der var årsagen til hendes død – så ville der bare dukke nye op.

Meningen var at hun skulle give slip på dette liv den gang i 2007. Sådan er det bare. Hun havde gjort det hun skulle her – og tiden var inde til at hun med det hun havde lært her – skulle videre til en anden verden og lære det videre.

Ja – det er sådan jeg har lært mig at håndtere sorgen. For efter hende mistede jeg min dejlige svigerfar og ikke længe efter - min pappa.

Ham kunne jeg nu godt have tænkt mig at rejse tilbage og give et par lods i røven… men det ændrer ikke på det faktum at han var som han var – og jeg skal huske at han var en god mand, ikke en god far nej. Men han var en god mand – som ville give hans sidste krone for at hjælpe andre. Jeg oplevede det. Så heldig er jeg!

Og jeg har tilgivet ham hans mangel på evnen til at være en far for mig og min søster. Han er videre nu i en verden hvor det han lærte her – kan han lære videre i en ny verden. Og bliver han far der – så er jeg sikker på at han bliver en meget bedre far.

Sådan er det… Vi er her for at lære – af de fejl vi begår.

Vi er her for at gøre vort bedste. Men for at gøre vort bedste skal vi fejle… For sådan er det.

Og jeg vælger at tilgive alle dem der har såret mig så dybt – det være sig plageånder i skolen, voksne der har sagt nogle ting til barnet Heidi, ting som de ikke burde have sagt… Jeg tilgiver dem!
Jeg tilgiver de mennesker der har gjort eller sagt sårende ting, der har dolket mig. Jeg tilgiver familie, venner, uvenner – ja jeg tilgiver alle. For jeg vil bruge resten af mit liv på at nyde, være glad og elske.

Derfor tilgiver jeg også mig selv – for at have såret andre, for at have sagt dumme ting, have gjort dumme ting. Jeg tilgiver mig selv og jeg elsker og accepterer mig selv.

Og jeg vælger i dag at holde fast i - at så længe jeg elsker og accepterer mig selv – er det godt nok. Jeg behøver ikke accept, respekt eller kærlighed fra de mennesker jeg ønskede så stærkt skulle give mig det. Dem der elsker og accepterer mig for den jeg er – er dem der betyder noget. De andre – de har ingen værdi, de kan ikke længere ødelægge mig og mit liv…

Og jeg vil ikke ændre på noget som helst i min fortid – for det er den der har fået mig herhen hvor jeg er nu…

1 Response

  1. ♡♥♡

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove