JEG HAR HAFT EN FUCKING BLODPROP!! --- Jeg sidder her nu og føler mig som det mest forfærdelige ondsindede idiotiske menneske i hele Ørestaden! --- Og alt dette – de frygtelige tanker jeg har om mig selv – de tårer jeg græder – på grund af en FUCKING BIL!!! --- HVAD SKER DER FOR FOLK??"/>

Jeg er det mest forfærdelige, ondsindede og idiotiske menneske i hele Ørestaden!

Jeg vil starte med at sige – dette blog indlæg er bestemt hellere ikke klynk! Dette blogindlæg er et indlæg jeg har debatteret med mig selv om det overhovedet skulle skrives – og jeg kom frem til at det skal det!

Først vil jeg sige – jeg synes de mange nye spændende ting der sker her ude i Ørestaden har været sjovt at følge med i. At se en ny lille bydel vokse op – i mit elskede København. Når det så er sagt, jeg glæder mig til at flytte væk herfra, og jeg tror ALDRIG jeg vil tilbage her til igen.

En ting er følelsen af ensomhed her ude. Den kunne jeg gøre noget ved, men som de fleste jo ved, så var mit overskud til det ikke lige til stedet. Jeg valgte at melde mig ind i nogle grupper på Facebook – for at følge med i hvad der sker her ude, og hvem ved – måske på sigt begynde at tale udenfor døren med de mennesker der bor i nabolaget.

Men efter at være blevet kaldet for luder, idiot, taber og andre grimme ord i de 2 år jeg snart har boet her. Efter at fået at vide at jeg skulle fucke off – og efter at jeg blev udsat for mobning af voksne mennesker – så glæder jeg mig til at flytte langt væk herfra!

I mandags deltog jeg i Ladywalk – gik 12 km sammen min skønne veninde Bettina, og med lille Bertram min lille bulldog. Vi havde en super dag sammen, og om aftenen da vi kom hjem var jeg naturligt nok rimelig meget off i hovedet.

I p-huset så jeg så en bil med bagdøren åben. Jeg tog billede af det og ville dele det på Facebook gruppen – så ejeren kunne gå tilbage og lukke og låse bilen.

Ikke mange sekunder efter at billedet var delt – kom første kommentar: ”Er det ikke bare at lukke den? ” – og en anden: ”....og du lukkede den så for ham/hende…? ”

Jeg svarede Nej – også startede det som jeg vil sige er mobning. Jeg blev læst og på-skrevet hvor dum jeg var – en taber…. Også videre… I kan se det hele i de screenshots jeg deler længere nede.

På et tidspunkt dagen efter – hvor min puls kørte højt – det gør den når jeg bliver stresset. Da valgte jeg at give en afskedssalut og forlade gruppen. Jeg havde simpelthen fået nok!

JA! Selvfølgelig kunne jeg have lukket bildøren – men jeg gjorde det ikke… jeg tænkte ikke – min hjerne var havregrød-agtig på det tidspunkt. Sådan er det for mig – jeg bruger mig selv – min krop – så falder hammeren bagefter og jeg formår ikke at tænke fornuftigt, sådan som andre normale mennesker gør.

JEG HAR HAFT EN FUCKING BLODPROP!!

Men jeg ser ingen grund til at dele det med Facebook-gruppen! Jeg tænkte at man kan da ikke dømme folk sådan – de kender mig jo ikke!

Billederne er screenshots af hvad der var skrevet - på det tidspunkt... der er sikkert kørt videre i det - men her er forløbet.  Jeg har overstreget med sort navne og profilbilleder - samt bilens nummerplade. FORDI jeg faktisk er et ret anstændigt menneske!

Jeg sidder her nu og føler mig som det mest forfærdelige ondsindede idiotiske menneske i hele Ørestaden!

 

Den vrede - tristhed og sorg der er indeni mig - kom til udtryk i mine øjne...

Sådan fik deres ord mig til at føle det. Jeg græd en del i går og jeg græder nu i skrivende stund – for det gør så ondt. Rigtig ondt ind i hjerteroden!

Jeg er blevet kaldt for luder, idiot, taber og andre grimme ord her ude i Ørestaden, og jeg tror på de fleste af de ord nu.

Inderst inde er jeg godt klar over at det ikke passer – men alligevel – jeg er i en situation p.t. hvor jeg arbejder så hårdt på at bygge mig op til at blive mit gamle jeg. Og lige nu er vejen derhen meget længere end den var i mandags da jeg gik 12 km Ladywalk.

Jeg tror ikke én af de mennesker der sad og smed om sig med den ene kommentar efter den anden om hvad for et horribelt menneske jeg var – ikke en eneste én af dem vil sige det samme til mig - lige foran mig!

Det er så skide nemt at sidde der foran skærmen og svine andre til – se bare på Nationen på Ekstrabladet. Ja, skal jeg være ærlig – så er Nationen på Ekstrabladet næsten at fortrække fremfor denne Facebook gruppe! For på Facebook gruppen er det mennesker der er ens naboer – eller bor i nabolaget!

Jeg klarede ikke at gå ud med Bertram og Bolette alene i går – for de mennesker der var der udenfor kunne være en af dem. I dag løb jeg ud i fælleden med Bertram – for de skoleelever der rendte rundt der ude og legede med køerne var i hvert fald ikke dem jeg nu er for skamfuld til at møde udenfor døren.

Jeg tør ikke tage hen i butikken for at handle – hvad hvis jeg møder dem?

Og alt dette – de frygtelige tanker jeg har om mig selv – de tårer jeg græder – på grund af en FUCKING BIL!!!

HVAD SKER DER FOR FOLK??

Hvis det var et barn der havde lagt sig ned og sove i græsset – og jeg tog billede af det og delte det: Hvem sit barn er dette? – der kunne jeg til dels se at man måske ikke ville synes om det – det kunne jo lokke en pædofil til…. Men EN FUCKING BIL!!!

Nu er det snart kun en måned til vi flytter herfra – jeg er glad og taknemlig for de mennesker der har sagt hej til mig – de mennesker jeg har mødt – lært at kende og de jeg fortsat vil holde kontakten med! Men til jer på den omtalte Facebook gruppe der i selvretfærdighedens navn frådende kastede jer over mig – angreb mig og smadrede det lille selvværd jeg har fået bygget op – jeg håber ALDRIG I bliver udsat for samme omgang!

Jeg undskylder at jeg kom til at dele et billede af en bil med bagdøren åben – og udlevere hvad for et p-hus det var i! Jeg undskylder for at jeg ikke lukkede døren i – til EJEREN af bilen – men FANME ikke til alle jer andre!

Jeg elsker og accepterer mig selv – jeg tilgiver alle jer der ødelagde noget indeni mig – selv om det er fucking svært – og kigger fremad for livet er jo som tidligere nævnt en dans på roser og jeg trådte sgu på en del torne i går….

Fotograf: Jan Wedel-Heinen

Jeg formår at tilgive, børste det af mine skuldre og se videre

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017 Heidi Stephansen

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove