Skridttæller fra Sportsway.dk

Jeg har fået lov til at teste og anmelde en skridttæller fra Sportsway.dk.

Skridttæller Select

- Normalt bruger jeg en app på min telefon, men jeg er ved at være lidt træt af den, fordi den ikke altid logger korrekt. Nogle gange viser den det dobbelte af hvad jeg har gået.

Så at få fingerne i denne skridttæller - var nu en kærkommen anledning til at prøve noget nyt.

BESKRIVELSE:

Den tæller skridt, kalorieforbrug, viser afstand i kilometer og der er også et ur i. Tasterne er ok store og displayet er nemt at læse. Brugervejledning som er vedlagt, er meget nem at følge.

Den har tre knapper - som beskrives som A, B og C. Og vejledningen er nem - så jeg får den indstillet ret hurtigt.

Jeg har haft skridttællere før - og jeg synes mange gange de har været irriterende at indstille. Og når man skulle slette gammel log - så skulle man bruge en nål for at nulstille.

Det skal man ikke her!! 🙂

Den sidder fint i bukselinningen - og jeg mærker den faktisk ikke under gå turen. Den er en fin lille størrelse, og klipsen som man skal bruge til at sætte fast med er i en god og stærk kvalitet - det er der ingen tvivl om.

 Skridttæller Select  Sportsway

 

For mig er det vigtigt at få det korrekte kcal med  i tillæg til distancen. Og det ved jeg at jeg har fået med denne her lille sag, Så jeg kan varmt anbefale den til dig som har brug for at måle distancen du går - eller løber. Og samtidigt få dit kcal med i regnskabet...

Den kan købes online hos Sportsway.dk --> Klik her for at komme direkte til siden hvis du vi læse mere om den.

Jeg kan i hvert fald kun sige: GODKENDT!!  godkendt

All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove